KORREK -autonhoitotuotteet

KORREK Pro – uusi tapa hoitaa autoa

KORREK Pro -tuotesarjan pinnoitteet perustuvat käyttäjäturvalliseen SiO2 -pohjaiseen teknologiaan, joka mahdollistaa keraamisen ohutkalvopinnoitteen tekemisen itse. Auto on hyvä suojata säännöllisesti, jotta erilaiset ulkoiset rasitteet eivät kohdistu suoraan auton lakkapintaan.

Keraaminen KORREK Pro TFCTM Polymatrix -pinnoite on erittäin helppo ja nopea asentaa. Suuri ero perinteiseen vahaan verrattuna on se, että KORREK Pro TFCTM -pinnoitetta ei tarvitse työstää mekaanisesti, eikä sen kuivumista tarvitse odotella. Lisäksi KORREK Pro -sarjan TFCTM -tuotteet soveltuvat kaikille auton ulkopinnoille, jolloin mitään pintoja ei tarvitse varoa, toisin kuin vahauksessa. Keraaminen pinnoite antaa myös pitkäkestoisemman suojan kuin perinteinen autovaha, koska se kestää paremmin mm. erilaisia kemikaaleja.

KORREK Pro TFCTM -pinnoitettu auto hylkii likaa, mikä helpottaa auton pesua huomattavasti. KORREK Pro -tuotesarja sisältää myös pesuaineita, jotka helpottavat auton puhtaanapitoa ja pidentävät keraamisen pinnoitteen kestoa.

Kaikki KORREK Pro -tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa ja ne valmistetaan Heinävedellä.