NOVEROX Ruosteenestoaine  100ml

NOVEROX Ruosteenestoaine 100ml

108-100 | Toimitusaika 3-5 vrk
Ainutlaatuinen Noverox Ax-ruosteentorjuntaemulsio vaikuttaa välittömästi ruosteeseen ja antaa luotettavan ja pitkäaikaisen ruosteensuojan.
Toimitusaika: 3-5 vrk

  16.50 € 13.31 € alv. 0%  

NOVEROX Ruosteenestoaine 100ml

Ainutlaatuinen Noverox Ax-ruosteentorjuntaemulsio vaikuttaa välittömästi ruosteeseen ja antaa luotettavan ja pitkäaikaisen ruosteensuojan.

Ruosteentorjunta ja pohjustus yhdessä työvaiheessa. Erityisen ympäristöystävällinen - ilman lyijyä, sinkkikromaattia ja epäorgaanisia happoja, pysäyttää ruostumisen muodostamalla metalliorgaanisen rautayhdisteen, muodostaa ruostumisen estävän suojakerroksen, joka voidaan maalata, käsittely tavan ansiosta kustannuksia säästävä, optimaalinen ruosteenestoaine, joka on patentoitu ja jonka ominaisuudet on testitodistuksin vahvistettu, helposti käsiteltävä. Tuotteen laatu 1-komponenttinen muoviemulsio, joka yhdessä ruosteen ja raudan kanssa muodostaa metalliorgaanisen suojakerroksen. Tämä estää pitkäaikaisesti rautaan kohdistuvat korroosiovaikutukset ja takaa siten erinomaisen ruostesuojan.

Noverox Ax:n kolminainen vaikutustapa: Ruosteen inaktivointi; Noverox-menetelmä perustuu labiilin rautaoksidin pelkistykseen noveroxin pelkistävien aineiden vaikutuksesta. Tällöin muodostuu stabiili metalliorgaaninen yhdiste. Passivointisuojakerros; Metalliorgaaninen yhdiste yhdessä uuden sideainejärjestelmän kanssa muodostaa korroosiosuojan. Pohjustus: Musta metalliorgaaninen suojakerros on optimaalinen perusta jatkokäsittelyyn liittyville maalijärjestelmille.

Käyttöalue: Teräsrakenteet, koneet, laitteet, huoltotyöt teollisuudessa ja muilla elinkeinoelämän aloilla, ajoneuvot, laivojen huolto, kylmävesijohdot, ilmastointilaitteiden putket jne. Erikoisominaisuudet: Ei sisällä lyijyä, myrkkyjä tai epäorgaanisia happoja eikä terveydelle haitallisia liuotinaineita, ei vahingoita metallipinnassa ennestään olevia maali- tai sinkkikerroksia, ympäristöystävällinen ja hyvän työhygienian mahdollistava, voidaan levittää ruosteiselle pinnalle, ei haittaa hitsaustöissä, ei syttyvä, miellyttävä haju, pintamaalaus voidaan suorittaa useimmilla maaleilla. Riitto n. 2,5m² / 1 litra (2 kerrosta).