Dieselin hiukkassuodattimen puhdistussuihke 400ml
UUTUUS

Dieselin hiukkassuodattimen puhdistussuihke 400ml

J02220 | Varastossa
JLM Diesel DPF Spray poistaa hiukkaset, hiilen ja muut kerrostumat likaisista dieselhiukkassuodattimista (DPF) nopeasti ja tehokkaasti ilman, että suodatinta tarvitsee purkaa.
Toimitusaika: 1-3 vrk

  34.90 € 28.15 € alv. 0%  

Dieselin hiukkassuodattimen puhdistussuihke 400ml

Diesel DPF Spray on nopein ja halvin tapa auttaa asiakastasi palaamaan tien päälle mahdollisimman pian, samalla kun se tarjoaa riittävän voittomarginaalin työpajassa. Diesel DPF Spray J02220 on ihanteellinen autotalliin, kun niihin esitellään ajoneuvoja, joissa on valaistu hiukkassuodattimen varoitusvalo, tai ajoneuvoihin, jotka eivät läpäise hiukkasmittausta MOT-testauksen aikana.

Ajoneuvot, joita käytetään lyhyisiin matkoihin tai joilla ei koskaan tai tuskin koskaan ajeta moottoriteillä, eivät lämpene tarpeeksi, mikä tarkoittaa, että ne regeneroivat (puhdistavat) hiukkassuodattimen huonosti tai eivät useinkaan ollenkaan. Diesel DPF Spray tarjoaa ratkaisun moottorin oireisiin tehon menetyksestä tai lisääntyneestä polttoaineenkulutuksesta, joka johtuu ensisijaisesti lyhyistä matkoista. JLM Diesel DPF Spray palauttaa hiukkassuodattimen täyden kapasiteetin ja varmistaa, että pakokaasut voidaan jälleen poistaa pakokaasusta ilman vastusta. Suihkuta JLM Diesel DPF Sprayta hiukkassuodattimeen ennen pakotettua regenerointia (koeajon tai OBD:n avulla) puhdistaaksesi suodattimen ja auttaaksesi ajoneuvoa läpäisemään testit.

EDUT:
  • Nopea puhdistus ja uudistuminen
  • Nopea ja tehokas hiukkassuodattimen puhdistus ilman purkamista
  • Pidentää hiukkassuodattimen käyttöikää
  • Vähentää polttoaineen kulutusta
  • Lyhyt työpajakäynti
  • Pienemmät korjauskustannukset