Ad Proline Jäähdytinneste G12++ NG 10L

Ad Proline Jäähdytinneste G12++ NG 10L

374010 | Varastossa
Erityisesti suunniteltu käytettäväksi moderneissa polttomoottoreissa, hybridiautoissa ja epäsuorissa jäähdytysjärjestelmissä sähköautoissa.
Toimitusaika: 1-3 vrk

  46.15 € 37.22 € alv. 0%  

Ad Proline Jäähdytinneste G12++ NG 10L

AdProLine® Jäähdytinneste G12++ NG on moderni, korkealaatuinen pitkäikäinenjäähdytinneste. Se on kehitetty ja formuloitu vastaamaan johtavien ajoneuvo- ja moottorivalmistajien asettamia yhä tiukempia vaatimuksia. Jäähdytinneste on suunniteltu käytettäväksi moderneissa polttomoottoreissa, hybridiautoissa ja epäsuorissajäähdytysjärjestelmissä sähköautoissa. Suojaa korroosiolta, jäätymiseltä, kiehumiselta ja estää kavitaation syntymisen. AdProLine® Jäähdytinneste G12++ NG on yhteensopiva useimpien muiden etyleeniglykoliin perustuvien jäähdytinnesteidenkanssa.

Ominaisuudet

AdProLine® Jäähdytinneste G12++ NG koostuu monoetyleeniglykolista ja uudesta OAT-pohjaisesta inhibiittoripaketista sekä silikaatista, jotka tarjoavat erinomaisen korroosiosuojan useimmille metalleille, mukaan lukien alumiinin. Ei sisällä 2-EHA:ta,amiineja, boraatteja tai nitriittejä. Tarkista jäähdytinnesteen jäätymissuoja joka syksyja täytä tarvittaessa. Etyleeniglykoli on myrkyllistä eikä sitä saa nauttia. Se on biolo-gisesti hajoavaa, ja pienien määrien päästöt eivät häiritse jätevedenpuhdistamoidenhajoamisprosesseja.