Ad Proline Jäähdytineste  G13 NG  1L
UUTUUS

Ad Proline Jäähdytineste G13 NG 1L

348001 | Varastossa
Erityisesti suunniteltu käytettäväksi moderneissa polttomoottoreissa, hybridiautoissa ja sähköautoissa olevissa jäähdytysjärjestelmissä.
Toimitusaika: 1-3 vrk

  6.45 € 5.20 € alv. 0%  

Ad Proline Jäähdytineste G13 NG 1L

AdProLine® Jäähdytinneste G13 NG on moderni korkealaatuinen pitkäikäinenjäähdytinneste. Se on kehitetty ja muotoiltu vastaamaan johtavien ajoneuvo- ja moottorivalmistajien kasvaviin vaatimuksiin. Se on erityisesti suunniteltu käytettäväksi moderneissa polttomoottoreissa, hybridiautoissa ja sähköautoissa olevissa jäähdytysjärjestelmissä. Se suojaa korroosiolta, jäätymiseltä, kiehumiselta jaestää kavitaation syntymisen. AdProLine® Jäähdytinneste G13 NG on yhteensopiva useimpien muiden etyleeniglykolipohjaisten jäähdytysnesteiden kanssa.

Ominaisuudet

AdProLine® Jäähdytinneste G13 NG koostuu monoetyyleeniglykolista ja uudesta OAT- ja silikaattipohjaisesta inhibiittoripaketista, joka tarjoaa erinomaisenkorroosiosuojan useimmille metalleille, mukaan lukien alumiinin. Se ei sisällä 2-EHA:ta, amiineja, booraatteja tai nitriittejä. Tarkista jäähdytinnesteen pakkasenesto joka syksy ja täytä tarvittaessa. Etyyleeniglykoli on myrkyllistä eikä sitäsaa nauttia. Se on biologisesti hajoava, ja pienen määrän päästöt eivät häiritsejätevedenpuhdistamoiden hajoamisprosesseja.