Defa eMove kannettava sähköauton laturi 8 A Shcuko - Type 2
-45 %

Defa eMove kannettava sähköauton laturi 8 A Shcuko - Type 2

502004-5813 | Varastossa

DEFA eMove on ensiluokkainen kannettava laturi, joka on tehty käyttäjää ajatellen. Tehotila mahdollistaa nopeamman latauksen tarvittaessa.

Toimitusaika: 1-3 vrk

 675.00 €
369.00 € 297.58 € alv. 0%

DEFA eMove on kannettava Mode 2 -sähköauton laturi, joka on valmistettu käyttäjää ajatellen. Ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten vertaansa vailla oleva käyttäjäystävällisyys ja äärimmäinen kestävyys takaavat turvallisen lataamisen missä vain.

DEFAeMove-kaapelit pysyvät pehmeinä ja joustavina myös erittäin kylmällä säällä. Tämän ansiosta niiden käyttö ja varastointi on helppoa jopa -40 asteen lämpötilassa.

Yhden painikkeen ratkaisumme ja intuitiivinen näyttömme varmistavat, että eMove on helppo käyttää.

Tehotila – Painamalla Mode-painiketta lataat nopeammin ensimmäisten 120 minuutin aikana (ei koske 16 A ‑versiota).

Tehon säätö – Vähennä tarvittaessa sähkövirtaa manuaalisesti pääsulakkeen suojaamiseksi.

Kestäväja turvallinen

eMovessa on alumiinikotelo, jonka ansiosta se kestää äärimmäistä voimaa ja jopa  pudotuksia. Lämpötilan valvonta liittimessä ja hallintakotelossa varmistaa, että lataaminen on aina turvallista.

Type 2 ‑kaapeli, jossa kätevä suojatulppa

Sisäänvedettävä suojatulppa suojaa Type 2 ‑liitintä vedeltä ja lialta. Hihna on liitetty suojatulpan yläosaan niin, että suojatulppa roikkuu ylösalaisin latauksen aikana. Tämä yksinkertainen keksintö estää auton naarmuuntumisen ja veden, lumen ja lian kertymisen suojatulppaan.

Helppo asentaa, pitää siistinä ja kuljettaa

Kaapelin pidikkeet ja kannattimet pitävät kaapelin siistinä ja helpottavat sen kuljetusta. Mukana tuleva seinäteline helpottaa eMoven asentamista seinälle. Se voidaan myös ripustaa lähes mihin tahansa koukkuun.

Paino: 2.10kg
Jännite: 230V
Johdon pituus: 6,00 m